|

Konsten att säga absolut ingenting

Marulk

Och så lägger vi ytterligare en arbetsvecka bakom oss. Jag trivs verkligen på mitt nya jobb och jag kommer in i det mer och mer. Bara känslan av att jobba i Uddevalla igen är oslagbar. Beroende på trafik och diverse passerande tåg har jag mellan fem och tio minuter hem. Det är en oslagbar känsla att komma hem. Jag gillar hem.

Idag har Oddevold supporterklubb bjudit in till after work på Cheers. Visst hade det varit trevligt att gå dit en sväng men när jag tänker på att komma hem till mina flickor och få mysa till det så faller suget efter en öl och fotbollsnack bort. Visst är det märkligt.

Idag fick Tomas upp ögonen för ett nytt band. Eller rättare sagt häromdagen när de presenterades som klara akter på Sweden Rock. Mårran. En svensk grupp som lirar 70-tals-stinkande rock. De sjunger dessutom på svenska vilket spetsar till det lite. Ovanligt men grymt bra. Lite tufft att de släppte både debuten och album nummer två förra året. Jag måste nog surfa vidare till ginza.se och lägga en liten beställning.

Tänk om jag skulle göra det samtidigt som jag beställer Marulks nya tischa.

Ja så får det bli. Kvällspyssel med the och scones.

Liverpool och silly season då? Helt ärligt så har jag faktiskt tröttnat på alla rykten och funderingar. Ska man lyssna på allt så har vi snart värvat hela världen. Ge mig februari och stängt transferfönster. Tack!

Köp tischa? –> Klicka här

Läs om och lyssna på Mårran? –> Klicka här

Det är en spännande känsla man får när man går tillbaks och läser genom ett inlägg och inser att man lyckats få ur sig massa ord utan att ha sagt någonting.

Det är en liten bedrift i sig.

Trevlig helg på er kompisar.

Similar Posts