Konsten att fastna på (eller för) en bild

| |

Lästid: 1 minut

Thåström

Ibland fastnar man för vissa saker. Det kan vara allt från en viss musikgrupp till en tv-serie. Eller varför inte en maträtt. Jag har tokfastnat i att snoka runt på nätet efter bra bilder på olika fotosidor. Det finns många. Vi har bland annat en grymt duktig fotograf i Uddevalla som heter Andreas Carlsson. Hans fotoblogg hittar du under länkar till höger. Och idag blev jag tvungen att sluka min lunch på tio minuter för att kunna ägna så mycket tid som möjligt åt rockfoto.nu. Det finns en del riktigt duktiga människor i det här landet. Jag vill vara lika duktig men tyvärr så stannar man en bit ifrån.

Det är väl bara att öva tänker jag.

Föregående

08:08 Nostalgitorsdag

Upp och ner? Kors och tvärs? Bak och fram?

Nästa