|

Komplettering av samlingen

Vissa dagar är roligare än andra att komma hem och fullt naturligt så är vissa dagar tråkigare. Idag var en dag där jag inte riktigt visste vad jag skulle tycka. Ingen H hemma vilket är ett stort minus. Men på bordet låg ett paket från Ginza med två Twisted Sister skivor i. Det är ett stort plus. Under The Blade och Love Is For Suckers. Fråga mig inte varför jag inte haft dem i min ägo innan men så var fallet. Under The Blade innehöll dessutom en bonus-dvd med deras gig från en festival i Reading 1982. Svin-coolt om jag ska snacka ren svenska.

En halvtimme kvar till avspark mellan Sundsvall och Hammarby. Hinner jag ner till Willys för lite shopping? Kaffet är slut så det är väl inte så mycket att tveka på. Det är bara att hinna hela enkelt.

Typiskt att man ska vara så snabb och impulsiv. Idag satt jag och lekte med en hel hög plugins till bloggen. Resultatet blev att jag gjort något tokigt och måste installera om skiten. Bra Tomas. Verkligen.

Imorgon jobbar jag tio till fem så det blir frukost på hemmaplan med bästaste H:et. Får man tryck ”gilla” på sina egna inlägg så gör jag det nu.

Kan ni vara så snälla och hålla tummarna att mitt lilla blogghaveri är lätt att fixa till.

Similar Posts