Just nu är jag stark

| |

Lästid: 2 minuter

Christophe Lallet, Hammarby IF

Det var svårare än jag trodde. Att börja skriva igen. Det är inte utan att jag förstår de som drabbas av skrivkramp. Och för dem handlar det oftast om att de måste skriva för att få bröd på bordet och lagom med ström för att få igång laptoppen. Mitt problem känns med andra ord som ett smärre i-landsbekymmer.

Bajen tryckte dit Brommapojkarna igår. 3-1 och tredje raka segern i årets Superetta. Maximala nio poäng. Det smakar det. Jag kan inte så här på rak arm komma på när Hammarby vann tre raka matcher senast men det måste ju varit någon gång i allsvenskan. För en fyra år sedan eller något. Det var på tiden kan man väl tycka.

Nyförvärvet från Degerfors, Christophe Lallet, presenterade sig ordentligt genom att göra två mål. Eller blev det så? Jag måste nästan kolla upp det. Första målet såg ut som en klockren språngskalle från vänsteryttern men frågan är om det inte blir ändrat till självmål. Tvåan kan dock ingen ta ifrån honom. José Monteiro klackade fram Mikael Rynell som lirade in bollen till Lallet. Tillsammans med Sebastian Castro-Tellos mål i förra matchen mot Umeå så var det här målet ett av de finaste jag sett på länge.

Nej en lyckoträff från 30 meter är inget snyggt mål i mina ögon.

Bortsett en kvart i första halvleken så tycker jag att vi ägde spelet. BP var absolut inte ofarliga och kommer ta många poäng i årets serie men som helhet en klart rättvis seger.

Några svåra år är över. Verkar det som. Jag väljer som vanligt att försöka leva nu och inte då. Och inte imorgon heller för den delen. Just nu är jag stark säger Kenta och det får vi väl lyssna på helt enkelt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mpCRj-pOR3o]
Kenta – Just idag är jag stark

Föregående

Den som ger sig in i leken

Nu är det snart sommar! (tror jag…)

Nästa