Julstress? Inte någonstans!

Den 23 december. Dan före dan. Kan det vara årets mest stressiga dag? Hur många är egentligen klara med alla julklappar? Hur många går runt och grubblar på vad de missat? Och för att inte tala om all mat. Är den klar?

Därför är det extra skönt att vi någon form av samförstånd har bestämt att inte vara så hyssteriska det här året. Min familj alltså. Någonstans går gränsen för när det bara blir löjligt att vuxna människor byter pengar med varandra. Naturligtvis kommer jag köpa julklappar till mina syskon. Och naturligtvis kommer jag och mina syskon gemensamt försöka göra något fint för våra föräldrar. Och far- och morföräldrar. Det viktiga är väl ändå att vi är tillsammans och myser.

Korrekt. Tomas har inte köpt en ändå julklapp. Än!

Nu är hur som helst stora väskan packad. I och med att jag inte riktigt vet hur länge jag blir kvar i Bovall så var det lika bra att överdriva lite. Antingen blir det en kort visit och hemgång redan imorgon. Eller så stannar jag till måndag då jag och syskonen ska till Göteborg och gå på ishockey. Frölunda-Färjestad på Ullevi ska bli fräckt.

En sväng på stan för att se om det finns några bra julklappar kanske? Ja det låter som en bra idé. Sen blir det förhoppningsvis en sväng på Torp också innan vi åker hem. Ja. Hem till Bovall.

Okej det känns kanske lite stressat att köpa julklappar idag.

Om jag var junior igår och glömde ändra larmet på telefonen. Vad gör det mig till idag när jag hade glömt att stänga av det?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=De47fjH6RKY]
Twisted Sister – Oh Come All Ye Faithfull

Similar Posts