Jag som trodde vi var bra

Mina satsade tusenlapp klarade sig. Det blev mat på bricka från ICA hos farmor. Jävligt gott dock. Men är det inte snart dags att prova något annat. Smörgåstårta till exempel.

Vet inte hur jag ska försvara gårdagens pinsamma resultat. Meningen var ju att vi skulle åka upp och trycka ner Färjestad i skridskorna. Men vad hände? Istället var det vi som blev urinerade på. Grymt jobbigt.

Annars har det varit en rätt trivsam helg. Jobb och lite öl i fredags. Handboll och familjemys igår. Kalas och snart sova i soffan idag. Behöver inte vara så mycket mer. Förhoppningsvis kan man hålla sig vaken under Inter-Milan. Fast det vette tusan. Den börjar ju ändå halv nio.

Imorgon ska Tomas praoa på lagret. Kände att jag ville sätta mig in i deras jobb så det blir lättare för mig att göra mitt. Det tyckte chefen också så imorgon är det dags. Tror nog att det kan bli lite kaos. Det är tydligen rätt mycket att pyssla med innan katalogen släpps på onsdag och om jag inte är ute och cyklar så är det imorgon all extrapersonal kommer också. Ska bli intressant.

Insåg precis att jag inte delat med mig av min något delade åsikt om årets headliner på Graspop. Ni vet den tuffa festivalen i Belgien. I flera månader har tipset legat på Mötley Crüe, AC/DC och Metallica. Både Mötley och AC/DC har gått ut officiellt och sagt att de ska lira på de stora festivalerna i Europa. Har ingen fakta som stöttar mitt påstående att Graspop är en av de största. Men drygt 100.000 personer kan väl inte ha fel? Metallica motiverade jag med hjälp av förra årets headliners Kiss, Judas Priest och Iron Maiden. Nu blev det ju inte riktigt så.

Mötley prickade man ju in. Men sen då? Slipknot och Marilyn Manson? Alltså. Manson kan jag absolut tänka mig att se. Jag kan till och med sträcka mig till att jag vill se honom. Men som headliner på en metal-festival? Han känns mer Hultsfred och Roskilde. Slipsknut behöver vi inte ens prata om.

Har funderingar på att slänga ut allt här hemma och börja om från början. Kanske inte allt men det mesta i alla fall. Är sjukt trött på hur det ser ut här. Eller inte ser ut kanske. Någon som vill leka inredningsarkitekt är hjärtligt välkommen.

Tomas har fastnat i Entourage. Hur tufft är det inte då!?

Appropå smörgåstårta så har jag en granne som brukar snickra just smörgåstårta när hon är lite hungrig. Hon gillar tydligen inte vanliga mackor. Jag måste verkligen fixa numret och bli bundis med henne.

Anthrax, Trivium, Disturbed, Dream Theater, Jon Olivas Pain, Mastodon, Lacuna Coil, Volbeat, Black Stone Cherry, WASP, Blind Guardian och Buckcherry väger än så länge väldigt mycket tyngre än ovan nämnda tre band. Och fan vet om inte Sweden Rock har bättre startfält än så länge?

Hårdrock på er!

Queen – Who Wants To Live Forever

Similar Posts