Jag går och fiskar

| |

Lästid: 2 minuter

Lördag. Godmorgon världen!

Trots att Tomas spelade skivor igår så lyckades han med bedriften att fixa en ”jag går och fiskar”-fylla. För er som inte förstår så kan det översättas med karatefull. Som vanligt så stängde Butlers alldeles för tidigt vilket gjorde att vi han med två(!) krogar på vägen hem. Först Kullgrens och sedan Mortens. Trevligt, kul eller helt vansinnigt roligt? Skulle vilja säga någonstans mellan de två förstnämnda. Det var ju trots allt fredag igår.

Den här dagen har börjat långsamt. Den ska nog fortsätta i ett väldigt behagligt tempo också tänker jag. En film är avklarad (the perfect storm) och snart är det dags för handboll. Ikväll ska det ju naturligtvis skrikas lite till Danmark-Sverige. Tänk vad skönt det hade varit om vi kunde köra över danskj*****na. Jag har för en gång skull inte någon som helst koll på det svenska laget. Så med risk för att välja skadade spelare eller ej uttagna så publicerar jag nu min starelva:

Andreas Isaksson
Fredrik Stoor – Olof Mellberg – Daniel Majstorovic – Behrang Safari
Sebastian Larsson – Kim Källström – Anders Svensson – Emir Bajrami
Zlatan – Henke

Fast som sagt. Jag har verkligen ingen koll.

För det går ju inte att gå ut en fredag?

Mitt tips? 2-3. Kim Källström trycker in sista med några minuter kvar av matchen.

Auf wiedersehen…

Föregående

Tillåt mig småle en aning

Imponerande insats

Nästa