Jag far med osanning

| |

Först måste jag bara säga. Om någon fått uppfattningen att jag tycker det är djävulens påfund med inventering så är det fel. Jag ska genast sluta upp att skicka hintar som säger att jag inte gillar inventering. För det gör jag. Kanske inte just själva utförandet men att förbereda och att få ordning är trevligt.

Så nu var det sagt.

Och med det sagt så kan jag återgå till soffan. Precis som vilken Svensson som helst har jag ätit tacos idag. Det är ju fredag liksom. Frågan är bara om man överlever en film ikväll.

Frågan är om man behöver en film ikväll. Klockan larmar 06:06 imorgon och ytterligare en dag med räknekunskaper väntar.

Vill bara avsluta med att säga. Jag har väldigt svårt för folk som är så konservativa att det svider. Jag fullkomligt hatar uttrycket ”För så har det alltid varit”.  Hur farligt kan det vara att prova något nytt? Hur farligt kan det vara att bryta ett mönster? Hur farligt kan det vara att ha fel? Eller visa sig svag?

Så nu var det också sagt.

Dagens soundtrack:

Ghost – Majesty

PS. Bilden är tagen på min gata. Visst fullkomligt osar den normal. Vanlig. Svensson.

Föregående

Blodad tand

Det vackraste jag vet

Nästa