Jag borde sova men det är kul med musik

| | ,

Lästid: 2 minuter

Klockan är strax efter sex och jag känner för att gå och lägga mig. Efter två riktigt usla dagar på jobbet känner jag inte för att göra något mer än att sova. Idag fick jag dessutom ett litet utbrott. Förhoppningsvis förstår folk. Annars får de köpa min förklaring imorgon till frukosten.

Min enda kontakt med sportvärlden just nu stavas applikationer på i-phone och internet. Det fungerar men är långt ifrån hur det var för ett år sedan när jag satt på alla kanaler som visade någon form av fotboll eller ishockey. Jag känner mig lätt avskärmad när jag inte ens vet om jag har ettan, tvåan och fyran. Man kanske skulle ta och tillverka den där sladden någon dag och undersöka saken.

Jag ska nog ta och packa upp de sista flyttlådorna idag. På något konstigt sätt har jag lyckats spara de roligaste lådorna till sist. De med film och musik i. Jag har dock inte bestämt mig än hur jag ska göra med mina dvd-hyllor. Sälja eller behålla? Fördelen med att behålla skulle vara att de är rätt stiliga. Nackdelen är att jag måste borra och att de har slutat tillverkas. Och det är tämligen fullt redan nu så det blir nog till att sälja. Borde kunna få en tusenlapp för alla tre tycker jag.

Det är ganska mycket som är lustigt med historien om att Jimmy Åkesson och hans partikamrater lämnade kyrkan när biskopen predikade om alla människors lika värde. För det första understryker Sverigedemokraternas ledare bara vilken människosyn partiet står för. Det andra som slår mig och som jag funderar på. Varför går han klädd i folkdräkt? Är det också ett statement? Och för det det tredje. Varför ska politikerna över huvud taget gå till kyrkan och lyssna på en gudstjänst inför riksmötets öppnande? Jag trodde verkligen vi hade kommit längre i det här landet. Det är väl ändå år 2010.

Pinsamt Jimmy Åkesson. Hur lång tid ska det ta innan han förstår hur lite önskade han och hans anhängare är.

Förlåt. Storkyrkan.

Tänk om man skulle hinna med lite World of warcraft ikväll också. Det hade varit trevlig.

365 dagar utan snus och nu kommer abstinensen.

Jag har åkt dit på Snickers.

Och fanta!

Föregående

Hur luktar beröm?

Då hoppar vi i kläderna igen då

Nästa