Jag blir så trött… På mig själv!

| | ,

Lästid: 2 minuter

Okej. Den här dagen har inte börjat så bra. Vi vrider tillbaks klockan ett gäng timmar och börjar berättelsen.

Igår kväll skulle jag förbereda dagens jobb hemifrån. Naturligtvis strulade det så jag fick ställa klockan på tjugo över fyra för att åka okristligt tidigt till jobbet. När klockan ringde och jag efter några stånk och stön tagit mig ur sängen kom jag på att arbetskompis B skulle åka med mig idag. Och henne skulle jag hämta tjugo över fem. Just då blev jag rätt så trött på mig själv. Det var helt enkelt bara att ställa nytt larm och somna om. Trodde jag. tjugo i fem hade jag inte somnat och då kom jag på att jag fick ju ett sms av arbetskompis B precis innan jag somnade. Hon skulle inte alls med till jobbet. Några mer stånk och stön sen var man iväg.

Eftersom lagerpersonalen (nåja en av dem i alla fall) börjar kvart i sex med påfyllnad så blev det lite bråttom nu. Den första batchen som skulle förberedas var för butiken så den går fort men nästa tar nog nästan två timmar. Ja ni förstår själva. Nu har jag preppat bäst jag kan och klockan är snart tio över sex. Och ingen lagerpersonal. För en liten stund sedan tog jag min kaffekopp och skulle promenera ut till lagret. Mitt mellan husen kom jag på att han som börjar tidigt är ledig idag och imorgon. Vad ger ni mig för den.

Som sagt så har den här dagen börjat sådär. Har jag någon annan än mig själv att skylla på? Nej det skulle jag inte tro.

Fast å andra sidan så kan jag välja att se det som att jag får lite extra tid på mig och det är ju bra.

Ja så får det bli.

Nostalgitorsdag med Danko Jones – We Sweat Blood idag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sFKXxWf8h0A&feature=player_embedded]
Danko Jones – Had Enough (Video Shoot Behind The Scenes)
Föregående

Tisdag, tisdag, tisdag…

Suddigt bokslut för vecka 39

Nästa