Jag är seriöst orolig. På riktigt!

Det närmar sig med stormsteg. Eller jag kanske ska säga den. Ödesdagen. För det är lite så det känns. Först derby för Bajen mot AIK och direkt på det Liverpool mot Manchester United.

Bajen vs. råttorna från Solna
Förutsättningarna är enkla. Det känns som att vi måste plocka minst en pinne. Gör vi det så har vi saken i våra egna händer sen. Igen. Eller ja. Så gott som. Tar vi en poäng imorgon ligger samtliga lag i botten på samma poäng. Dock så har vi den bästa målskillnaden. Fyra mål bättre än ÖIS och elva bättre än djyrgården. Det bästa hade dock varit om vi kunde plocka alla tre poäng. Då hade chansen att hänga kvar utan kval fortfarande funnits. Och hoppet är som vi alla vet det sista som överger oss. Folk har blivit religiösa för mindre.

Imorgon är dagen vi ska ta ett kliv närmare nytt kontrakt! Imorgon är dagen ta vi ska ta SM-guld på Råsunda! Ta guldet ifrån AIK!

Liverpool vs. Red Devils
Jag blir inte klok på Liverpool. På oss! Det här var ju säsongen som vi skulle vara med och utmana på riktigt. Och sen då? Jag tror att vi sålde guldet när vi släppte Xabi Alonso till Real Madrid. Men skit i det. Han är inte med längre. Efter en usel start både i ligan och i Champions League (som väl heter något annat numera) känns det sådär med match mot Man Utd imorgon. Dessutom verkar det som att vi får klara oss utan Steven Gerrard, Fernando Torres OCH Glen Johnson. Sjukt jobbig sits.

Båda de här matcherna kan gå precis hur som helst. Vilken är viktigast för mig? Svårt att säga. Fast med lite sunt tänkande så betyder Bajens match mot AIK så sjukt mycket så det är nog den jag är mest nervös över.

Det vore ju fan (på ren svenska) om Bajen lirar i superettan nästa år. Det finns liksom inte med i planeringen.

En bubblande nervositet har smugit sig på under kvällen. Helt ärligt så känns det som att det kommer bli en jobbig natt. Kommer antagligen somna av ren utmattning runt klockan tre.

Är det inte fotboll vi pratar om Tomas?

Jo.

Kalla mig löjlig men det här är viktigt.

För mig.

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

FORZA BAJEN – IN MED BOLLEN

Similar Posts