Intressant dag! Eller inte?

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Vart ska vi börja och sammanfatta den här dagen då? Bra fråga. För i min hjärna är det ett enda virrvarr.

Själva arbetsdagen har hur som helst fungerat bra. Det har inte varit lika stort tryck på telefonerna som det brukar vara vid katalogsläpp men samtidigt så har vi en ganska markant ökning på webordrar. Dagen har med andra ord inneburit en del otrevliga ”du är inte kreditgodkänd-mail”. Inte som i att jag är otrevlig när jag skriver dem. Jag tycker mest det är olustigt att skriva till okända personer och tala om för dem att de inte duger ekonomiskt. Men. Någon måste ju göra det också.

Gjorde nog ett riktigt dumt ’kundbesök’ på lunchen idag tror jag.

Planen var att titta på ishockey i natt. Men i och med att klockan passerat elva och Tomas inte sovit (eller ens vilat) en minut sen han kom hem så blir det nog pass på den. Vara vaken hela natten och sen gå till jobbet verkar inte vara en bra plan.

Dörrhistorierna då? Det var faktiskt två rätt så kul saker. Dels så låg två nya skivor innaför när jag kom hem. Dream Evil och Rage. Den sistnämnda kom dessutom med en medföljande DVD. Det är sådana små bonusar som gör det grymt värt att betala för musik. Det och naturligtvis att artisterna får det de förtjänar.

Det andra roliga var att jag för första gången i mitt liv fått arga-lappen. Och jag förtjänade den nog. I måndags kväll ställde jag ut soppåsen utanför dörren för att ta den på väg till bussen igår morse. Naturligtvis glömde jag den. Och naturligvis var det just igår som trappuppgången skulle städas. Arga-lappen kom således från städerskan. Något i stil med ”…att den jävla förbannade soppåsen skulle tryckas in i min brevlåda…” sammanfattar lappen rätt så bra. Jag tycker det var rätt kul skrivet.

Jag ber naturligtvis så hemskt mycket om ursäkt och lovar att åka ner i den hemska källaren framöver och slänga mina sopor där de hör hemma.

Nostalgitorsdag imorgon. Tror minsann Rage och plattan End Of All Days ska få följa med till jobbet.

Nu ställer Tomas klockan på halv två och attacksover en stund.

Hur vet man när det är dags att kasta in handduken?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XVIi241Alxo]
Rage – Higher Than The Sky (live)

Föregående

Guld till Kalla! En Nexus One till mig?

Tänk om man kunde få vara glad i mer än fem minuter

Nästa