|

Inte helt ogjort arbete men ändå

Jaha. Så har det varit en helt okej tisdag. Idag igen. Det är kanske snart dags att revidera min åsikt om den här mellandagen. Fast å andra sidan kanske det ska krävas lite fler än tre bra dagar för att ändra en livslång åsikt.

Dagen på jobbet flöt på utan större problem. Vi har gallrat ut sex av nittiotvå som ska komma på intervju på fredag. Ska bli kul att få vara med på ett par stycken och höra vad som sägs. Och skönt att slippa vara den med handsvett på andra sidan bordet.

Väl hemkommen har jag suttit och snyggat till massa musik så att det ska funka i handbollshallen. Imorgon var det ju tänkt men nu blir det tydligen inte så. Det är kanske lite för känsligt för att lyfta upp det helt och hållet i rampljust men för att sammanfatta det hela snabbt så kör Tomas på riktigt efter jul och nyår. Ensam. Det ska bli riktigt kul. Och spännande. Och helt plötsligt fick jag massa mer tid att förbereda på. Vi ska ju klippa inspring också.

Och apropå föregående stycke så är jag i ett litet behov av en riktigt bra jingelspelare. Någon?

Efter flera veckors tänkande. Bollande med mig själv. Jo jag har bestämt mig. Nästa år blir det till att bada i stål. Jag har satt upp ganska tuffa mål för mig själv. Det tråkiga är att jag tänker faktiskt försöka hålla dem för mig själv. Eftersom jag känner den här killen Tomas rätt bra så vet jag också vad oddsen är för att det inte ska funka. Har jag då skrävlat om hur bra jag ska försöka vara så blir det bara pinsamt. Jag har börjat lite lite idag. Och ska fortsätta lite lite imorgon. Men prövningen blir alltså år 2010. Jag ser faktiskt fram lite mot det. Mest för att jag kanske tycker att vid den ringa åldern av 31 så borde jag väl kunna genomföra en målsättning som jag satt för mig själv.

Som vanligt så gäller det att hålla sig vid liv för att få veta hur det går. Eller gick.

Det var lite för många räkningar den här månaden för att jag ska tycka att det var ens nästan okej.

Jag gillar det inte!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nVobtub–Wg]
Journey – Faithfully (live)

Similar Posts