|

Ibland vågar man inte – det bara är så

Idag var en sådan dag när jag kände att jag ville skriva något här. Man kan nästan till och med sträcka sig till att säga att jag kände att jag behövde skriva något. Men som vanligt under det senaste året har det oftast blivit skrivkramp för Tomas när ”nytt inlägg” klickas upp. Kanske är det som så att jag vet vad jag vill skriva men inte kan få fram det i bokstäver. Eller är jag feg och inte vågar rita ner det jag har på hjärtat? Man vet ju aldrig vem som läser.

Jag kan väl säga att trots att jag är en stor kille så finns det saker jag är rädd för.

Jag gör som vanligt och lägger det åt sidan.

För några veckor sedan började H jobba heltid igen efter drygt ett års föräldraledighet. Jag tycker det är bra av två anledningar. Framförallt behöver liten få ett större socialt nätverk än bara mamma och pappa. Man har märkt på henne hur less hon är på att i princip hela hennes värld är en tvårummare på 58 kvadratmeter. Dagis kommer bli riktigt bra för henne. Den andra anledningen kanske är tråkigare men det handlar om pengar. Det ska bli så skönt att slippa leva på en lön. Det där med föräldrapeng är ett skämt.

Sen måste jag beröra ämnet fotboll också. Fast bara med en mening den här gången. Livet som Liverpool-supporter är löjligt overkligt just nu.

I veckan presenterade Sweden Rock Festival ytterligare lite band inför nästa års tillställning. Bland annat släpptes tysk/rumänska Powerwolf. Ny bekantskap för Tomas och kanske inget att använda uttrycket ”bättre än korv” på men helt klart lyssningsvärt. De liknas med Sabaton och visst. Det pompösa och svultsiga finns där men vad jag förstått så handlar flertalet av Powerwolfs texter om vampyrer och rumänska skrönor och fabler. Någonstans där slutar likheterna.

Men som sagt. Helt klart värt att lyssna på.

Idag ska jag plocka fram kameran igen. Jag har liksom tröttnat lite på den men idag känner jag mig taggad igen. Det känns bra.

[youtube=http://youtu.be/BC5VesTbFhg]
Powerwolf – Sanctified with dynamite

Similar Posts