Ibland lyser flitens lampa sådär gött

| | ,

Lästid: 2 minuter

Åh härliga produktiva dag. Två affischer. Två Facebook-annonser. Fem bilder som kan rulla på tv-skärmar inne på en restaurang. En ansökan och snart också ett inlägg här på denna något misshandlade blogg.

Men det är fortfarande min blogg och mitt ansvar att misshandla den hur mycket eller lite jag vill.

Jag har dessutom fått fakturerat lite. Det är bra för det betyder ju pengar in.

Sambo och dotter har varit några mil österut under dagen och landar förhoppningsvis snart. Hur mycket man känner att det är skönt med den så populära egentiden i bland är det också väldigt skönt när de kommer hem. Sedan den dagen min dotter kom in i mitt liv har jag på riktigt känt att det är en bit som saknas inom en när man inte träffat henne på ett tag. Ibland bara några timmar.

Imorgon är en föräldraledig dag. Den ska innehålla besök hos minis mormor och morfar som kommit hem från Danmark. Tror ni det blir en och annan present? Jag gissar på ”annan”. Vi ska också göra ett besök hos minis äldre mormor. Min mormor alltså. Hon ringde förut och berättade att hon hade haft besök av en liten tomte som lämnat ett paket till mig. Ett tag trodde jag att det släppt för tanten men sen insåg jag att hon drev med mig.

Det där med tomten alltså. Paket hoppas jag ju att det står där.

Eller var det paketet som var driv och tomten på riktigt?

Vi får helt enkelt undersöka det imorgon.

Jag sätter punkt nu och går en trappa ner till mina vinylskivor.

Vi hörs!

Engel – Sense The Fire

Föregående

Lazy sunday

Den här dagen som började så bra

Nästa