Ibland går det inte alltid som man tänkt sig

| | , ,

Då satt man här igen. Nostalgitorsdag och allt. Jag får väl trösta mig med att det inte är en hel vecka sedan jag bemödade mig med att rita lite senast. Jag har några timmar till godo.

Sen sist då? Jo tack det har väl hänt ett och annat. Jag lyckades sjunga sönder rösten i Degerförs förra torsdagen. Och vad hjälpte det. Vi kunde inte ens slå Ljungskile hemma på Söderstadion igår så nu ser det riktigt tungt ut. Jag har lyckats beta av ett av två besök i Tanum. 30-års kalaset i lördags gav tyvärr inte mersmak så förhoppningsvis bjuders T’s grannar på en riktigt bra tillställning på midsommar.

Projektet med att plocka hem adressurvalet och ettiketteringen går framåt. Senast imorgon förmiddag landar sista offerten och sen hoppas jag kunna ta ett beslut innan helgen. Helt ärligt så blir jag faktiskt mer nervös ju närmre beslut vi kommer. Det vore inte bra alls om hela grejen inte funkar. Då står vi här med varor för miljonbelopp och inga skickade kataloger. Vem tror ni får lång semester då?

Och så har fotbolls-vm snubblat igång. Inför starten så hoppades jag på att England skulle ta hem det i år. Och om inte de lyckades så kunde gott Holland få vinna. Det var vad jag hoppades. Och gör väl fortfarande. Men jag trodde på Spanien. Efter matchen igår är jag inte riktigt lika övertygad. Visst att de flesta storlagen har en tendens att börja alla turneringar lite slött. Men Spanien har även en tendens att slutföra på ett inte så tillfredställande sätt. Efter att alla lag spelat varsin match måste jag nog säga att min röst faller på Tyskland. De spelade inte bara övertygande i sin match. De lirade ju fotboll också.

Torres till Barcelona. Gerrard till Real Madrid. Yossi Benayoun till Chelsea. Mascherano till Inter. Listan över spelare som väntas lämna Liverpool den här sommaren kan göras lång. Det värsta är att jag tror nog att minst hälften kan stämma.

Fredrik Pettersson och Matis Olimb drar från Frölunda till NHL. Jag har lite delade känslor om det där. Att Freddan drar tycker jag är både okej och inte. Jag vill ha honom kvar i Scandinavium men samtidigt så unnar jag honom chansen. Vi får hålla lite tummar tror jag. Olimb? En bra lirare men inte oersättlig och framförallt inte upphöjd efter en säsong.

Kreator på nostalgitorsdag.

Kreator på Red stage imorgon halv fem.

Det blir en bra helg det här.

World of warcraft? Ja han den där C slängde sin dator i knät på mig igår och med våld tvingade han mig upp till level fyra. En del är sanning och en del är rätt överdrivet. Vad som är vad får ni fundera ut själva.

Funderar på om man skulle kunna vara ledig hela dagen imorgon. Det hade varit fint.

Föregående

Det är något speciellt med dag nummer fyra

Om man inte provar får man aldrig veta

Nästa