Ibland är man inte så tuff som man tror

| |

Lästid: 3 minuter

Fortfarande söndag. Och fortfarande 1 november. Gütt. Jag gillar söndagar och jag gillar att det är november.

Det har varit en ganska produktiv dag det här. Dels har det blivit tvättat åtta maskiner med sketna kläder. Det jobbiga nu är att det som tvättades idag är cirka en fjärdedel av min garderob. Därför togs beslutet idag att imorgon ska det minsann rensas. Ordentligt. I och med att jag är bilvakt så blir det lätt som en plätt att dra till någon form av klädesåtertvinning.

Jag får väl passa på att säga grattis till Gnaget som plockade hem Lennart Johanssons pokal idag. Blåvitt spelade bra i första halvlek men i andra såg de mest ut som ett juniorlag med för dålig kondition. Svårt att säga vilka som var mest värda det där guldet. Jag måste nog säga att jag är imponerad av IFK Göteborgs säsong. En hel hög med skador och en del spelarförsäljning. Ändå är laget med i toppen. Det är bra jobbat. För Bajens del blev det ytterligare en förlust på kontot. Bara för att verkligen göra ett superettan-avslut på det hela liksom.

Var nyss nere i källaren och hämtade upp tvätten. Tomas är kriminellt mörkrädd vilket gör det grymt jobbigt det där. Trots att det är i mitt eget hus. För det mesta brukar jag faktiskt hämta tvätten på morgonen så jag vet faktiskt inte varför jag utsatte mig för det här och gick ner ikväll. Får väl se det som terapi eller nått.

Bra att det blev ÖIS som följer med ner i superettan. Hade inte orkat med derbyförluster mot äckliga djyrgården och framför allt deras dårar till supportrar. Om det sen hade blivit som så att blåränderna tagit klivet upp nästa år och inte vi så.. Ja, det vill jag inte ens tänka på. Och nu får Tomas en match till på nära håll.

Mitt förra inlägg syftar till att blåvitt-klacken slängde in mynt som träffade Martin Mutumba. Någon gång måste man få stopp på det här med att publiken slänger in prylar på planen. Och i just den här matchen hade det fått hyfsat stor effekt. Jag kan se rubrikerna framför mig. ”Blåvitt-klackens silvermynt blev till guld.. För AIK!!”.. Vilket ramaskri det hade blivit.

Har även varit duktig och förberett morgondagens kvällsaktivitet. Intressant är väl ordet.

Nu ska den här veckan avslutas. Tror nog att jag ska plocka upp en gammal bond-rulle och glutta på. Vad sägs om You Only live twice..?

Föregående

16:27 Bryt matchen och ge AIK 3-0

07:14 Det här började ju bra

Nästa