|

I väntan på ett 6-timmars pass

Dave Mustaine, Megadeth

Söndag. Då ska vi knyta ihop den här säcken. Iron Maiden i fredags gjorde det fantastiskt bra och jag förväntar mig att det kommer bli precis lika grymt ikväll. Efter att ha fått en setlist från giget igår så är jag helt övertygad om att Metallica kommer göra sitt. Då återstår det bara tre akter. Slayer är slayer och går inte att göra så mycket åt. Lite som Saxon så har de en nivå och den här hög. Anthrax var svinbra i Stockholm i somras och jag tror ju att de kommer leverera igen.

Då återstår bara Megadeth. Bandet som är lika roliga på scen som det är att titta på färg som torkar. Det lutar åt lite dryck- och matpaus under den spelningen. Musiken är ju bra så jag kommer mest troligt nöja mig med att lyssna.

Klockan ett går bussen. Då ska Tomas samla ihop alla 33 som han bokat biljett åt. Någonstans hade det varit kul att få någon form av uppskattning från bussboalget. Ett litet ”tack för hjälpen” hade inte skadat.

Ja jag vet att de hade sålt slut utan min hjälp men ändå.

Testament har ställt in hela sin höstturné. Någon som vet varför?

Jag vill verkligen köpa ny kamera nu. En Nikon D5100 ligger väldigt bra till i racet. Tio tusen för kameran inklusive två objektiv känns som en bra deal.

Dags för en snabbis i duschen (ja det lät det) och sen väntar sex timmar på Ullevi. Det kommer bli ball det här.

Är det bara Tomas som har problem med tyskar som spammar sönder kommentarerna?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DDc7unBOiv8&hd=1]
Megadeth – A Tout Le Monde (live @ Rock in Rio 2010)

Similar Posts