I live for this shit..

| |

..är en replik från Xander Cage. Ni vet han xXx. Eller trippel X. När han säger det så handlar det om saker som gör mer eller mindre ont och oftast är helt livsfarliga. Fast å andra sidan är det ju bara film.

På riktigt så kan jag nog nästan säga det om musik. Jag ska inte säga att jag inte hade klarat mig utan musik men det är bra nära. Häromdagen satt jag och funderade på vad jag hade valt. Ett liv tillsammans med någon. Lyckligt och långt. Fast utan hårdrock. Eller ett liv ensam men fyllt med musik. Valet var inte speciellt svårt. Det tog mig ungefär tre sekunder att att konstatera att jag lätt hade valt hårdrock.

Någon gång i sommar satte jag upp ett mål. I snitt skulle jag se en konsert per vecka under 2009. Nu når jag inte riktigt ändå fram i år. Summa summarum så blir det 43 spelningar i år. Om det inte skulle inträffa något de sista veckorna då vill säga. Jag tycker nog att det är ett ganska okej facit. Dels är det väldigt mycket mer mot vad jag brukar prestera och dels så kan jag lägga ribban på en konsert per vecka under 2010 istället. Tre festivaler till sommaren kan ju hjälpa till ganska bra med den målsättningen.

Biljetterna till Sonisphere släpptes igår. Än så länge finns det biljetter kvar men jag kan inte sticka under stolen med att jag är lite nervös för att de ska ta slut innan det trillar in nya kulor på Tomas konto. Tänk om man skulle ta och bli miljonär eller nått sånt. Då hade man sluppit den här sortens problem.

NP: Savatage – Handul Of Rain

Föregående

Nu går vi för femte raka!

O som i onsdag

Nästa