I live for this shit…

| |

Ny vecka. Nya möjligheter. Nya tag. Man kan hålla på och peppa precis hur länge som helst. Just nu är i alla fall inte Tomas speciellt mottaglig för det.

Vart ska jag börja tycker ni? Lördagens bravader verkar väl vara vettigt. Dagen började som jag redan nämnt alldeles lysande. Två tusen riksdaler mer på fickan efter lite skrapning av trisslotter. Hela lördagen var faktiskt rätt så perfekt. Efter vinsten blev det lunch med brorsan och C samt barnen. Kaffe på Timmermansgatan (vägen?) och sedan lite catch up med tanumsbo och ännu mer kaffe. Och sen kom då kvällen. Ja, jag blev nog lite för mycket på örat men vad gör det. Jag hade helt fantastiskt roligt. Man kan faktiskt prata om ren lycka utan att överdriva för mycket. Jag fick spela hårdrock och när jag inte gjorde det så lirades det grym live-musik på scen. Dessutom var det väldigt mycket folk. Många av dem nära och kära vänner vilket gjorde kvällen ännu bättre.

Gårdagen blev ju som den blev. Grymt lugn och faktiskt pizza för första gången på säkert två månader. Kanske tre men jag vill inte överdriva. Dock blev det bara en halv. Kändes bra så. Boondock saints passade in rätt så bra den också.

Och idag då. Ny arbetsvecka som kändes skitbra i ungefär 40 minuter. Sen ringde telefonen och Tomas blev upprörd över att det ska motarbetas. Okej att saker görs med goda avsikter men när det blir fel och man påpekar det så ska väl inte samma ”misstag” upprepas? Kan man tycka. Det där med att inte bli upprörd så lätt går inte så himla bra för Tomas just nu. Kan det bero på att man får slag efter slag. Efter slag. Utan att hinna läka första smällen. Jag vet i alla fall att det är grymt skönt att få en timme för sig själv i soffan efter jobbet.

Billy Idol till Sweden Rock. Jag måste citera en vän och bara säga ”coolt!”.

Hur går det för alla andra festivaler då? Jag har faktiskt ingen aning. Jag har lagt ned mina högflugna planer om tre eller fler festivaler. Mest troligt blir det två. Det finns något i den här världen som kallas för pengar. Jag må ha mycket vänner. Eller mycket film och musik. Men pengar är en bristvara. Så för att vara lite tråkig och vara realist så tänker jag satsa på Sweden Rock och Sonisphere. Och massa konserter in i mellan då.

Att vakna halv åtta i badkaret med vattnet på från duschslangen kanske är en liten hint om att det blev en eller ett par öl för mycket dagen innan. Fast bara kanske.

Det är inget roligt att vara mörkrädd.

Den där bra och förväntansfulla känslan har de senaste dagarna bytts ut mot en ganska jobbig och inte alls så rolig känsla. Kan kanske bero på att man inte lever i samma ovisshet som tidigare. Det är inte roligt det heller.

…som den så coole Vin Diesel sa en gång i tiden.

Tisdag imorgon då. Ja men det kan väl bara bli bra!?

Jag är nog lite känslig just nu tror jag.

Föregående

Det här kan bli en av de bästa lördagarna

Det är väl bara att inse fakta

Nästa

1 svar på ”I live for this shit…”

  1. Ha ha ha, du m¨ste ha sett ut som ett russin när du vaknat. O du, tur att du hade huvvet över vatten ytan!

Kommentarer är stängda.