Hurra för hårdrock!

| |

Jag vet inte vart jag ska börja. Den senaste tidens sportresultat är så sjukt deprimerande att jag funderar på om spade och jordhög eller sju meter rep i närmsta gran är rätt utväg. Sedan sist har vi (jag pratar om Sverige) en lätt pinsam förlust mot Tjeckien i kvartsfinalen i ishockey-vm. Hammarby har två raka förluster i Superettan och Chelsea har vunnit Champions League.

Hur mycket mer ska en man behöva tåla?

Nu talar jag naturligtvis inte om att hoppa av tåget. Det var mer bildligt talat för att ni ska kunna förstå hur illa jag mått över den senaste tidens resultat.

Bra grejer då?

Torsdagens inlägg om Göteborgarna Rawburt betalade av sig snabbare än vad jag räknat med. Helt ärligt så hade jag faktiskt inte räknat med att det skulle ge något resultat över huvud taget. Men ack så fel man kan ha. Jag fick en kommentar till inlägget och vips är kontot två hundra riksdaler fattigare. Men jag är snart två plattor rikare.

Tack och bock för det säger jag!

Dessutom släppte Sweden Rock en av nästa års stora akter. Och den här gången är det ett riktigt bra släpp på riktigt. Rush ska göra sin enda festivalspelning i Europa på just Sweden Rock. Och den enda spelningen i Sverige under 2013. Det är stort.

Jag måste nog signa upp för en biljett redan nu tror jag.

Okej jag skiter väl egentligen att Chelsea vann Champions League. Jag kan till och med sträcka mig till att det är fint att Frank Lampard och Didier Drogba fick lyfta bucklan. De var faktiskt värda det. Det som stör mig är att grisen Fernando Torres fick göra det.

Annars är allt precis som vanligt. Inget nytt att rapportera om här inte.

T minus 26.

…and counting!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JFGVDWc_5Q8&hd=1]
Rush – Tom Sawyer (live)

Föregående

Fotbollstankar inför hockey-kvarten

När orden tar slut

Nästa