How much is the fish?

| | ,

Onsdag kväll. Då sitter Tomas hemma i en nedsläckt lägenhet och stirrar in i den bärbara datorn. Okej jag måste få klippt färdigt lite låtar och några inspring. Okej jag bör gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tjugo i fem imorgon. Men nej det känns inte okej. Det känns som en miss att inte få lite social verksamhet när chansen ges.

Häromdagen så sa bossen att om vi håller den takten vi gör nu så kan vi stänga och ta ledigt en vecka i oktober. Nu är inte riktigt på vår sida men jag ska definitivt göra mitt bästa. Hur grymt skönt hade det inte varit med en veckas extra semester.

Och apropå odds. Mitt konto på bet365 mådde sådär ett litet tag. Tills igår. Tack Danmark och England får jag väl säga.

Imorgon genrepar Kroppskulturs damer mot division 1-laget Hellton. Det kommer bli en rätt enkel match misstänker jag. Och Tomas får en sista chans att slipa lite på detaljerna. Hade tänkt snacka inspringslåtar med tjejerna också. De har tydligen tagit beslutet att inte använda kroppslåten. Det är ett steg i rätt riktning om ni frågar mig.

Jag vill verkligen ha den där lägenheten på Trädgårdsgatan. Det känns inge bra alls att vänta. Jag hatar faktiskt att vänta.

Kom inte och säg ”…den som väntar på något gott!!”

Gissa vem som ska jobba på lördag!? Förvisso bara åtta till tre men det är ändå jobb.

Att jag aldrig lär mig.

Föregående

Vem vill leva på hoppet?

Rättar in sig i ledet och kör nostalgitorsdag!!

Nästa