Host, host, host

| |

Lästid: 2 minuter

Det är väl ingen idé att klaga. Det verkar ju som att alla är förkylda och hostar sönder sig nu. Verkligen alla. Så det är ju skitsynd om oss alla.

Har helt glömt bort förra lördagen. Eller inte glömt bort. Men missat att berätta för er. Det var ju höstpremiär för Hårdrocksgruvan. Wolf stod på scen och det blev riktigt jävla bra. Ljudet var väl så där (om man ska vara snäll) men det visste vi väl nästan innan. Den lokala musikföreningen har under mina 16 år i musikbranschen inte gjort sig kända för sitt knivskarpa ljud direkt. Men jag tror ändå att alla som var här var skitnöjda. Jag är det i alla fall. Om en vecka står Dream Evil på samma scen. Ska bli tokball det också.

Sitter med min hosta och knåpar affischer och annonser. Börjar känna mig nöjd med affischerna som ska upp om en vecka. De som ska upp till veckan för Dream Evil skulle vi egentligen fått förra veckan. I stället har bokningsbolaget skickat affischer för två akter i november. Bra med framförhållning men ge oss gärna grejerna i rätt ordning. Allt blir så mycket enklare då.

Tänkte att ni skulle få vara med och hjälpa oss lite. Vi har ju våra lördagar på GG med hårdrock och nostalgi-kvällar. Fredagar är problemet. Jag tar tacksamt emot förslag på bra aktiviteter.

16 år i musikbranschen? Det är väl en sanning med modifikation. Det är cirka 16 år sedan jag arrangerade mina första konserter. Då på fritidsgården och i folketspark i Hunnebostrand. Sen har det blivit sporadiska grejer. Så att påstå att jag jobbat aktivit i 16 år i denna bransch vore lögn. Ber om ursäkt om jag vilseledde någon.

Upptäckte idag att jag har lite oväntade bloggläsare. Kul. Framförallt var avslöjandet väldigt roligt.

Nej gott folk. Dags att börja förbereda kvällen lite. Vi har två personalfester som anländer ikväll. Tänkte ge dem ett trevligt välkomnande med röda mattan och välkomstdrink.

Hårdrock på er!

Dream Evil – The Book Of Heavy Metal
Föregående

Sjuk torsdag

Jag har hoppat

Nästa