Here we go again

| | ,

 

Jag har egentligen ingen lust. Och det känns inte som att det behövs heller. Så varför skriva? Motivationen har verkligen inte funnits någonstans det senaste. Men nyfikenheten på er som läser har hela tiden varit där. Och tro det eller ej. Ni är några tappra som besöker mig. Jag hittar nog inte rätt ord i tacksam men någonstans ditåt ändå.

Som vanligt när det blivit en bloggpaus så tänker jag inte bli för långrandig. Och för att vara helt ärlig så har det inte hänt så grymt mycket spännande i mitt liv ändå. Jag har hunnit med att vinna biljetter till Avenged Sevenfold och varit på konserten. Eller nåja. Halv konsert i alla fall. När vi väl kom till Malmö vid nio-tiden hade bandet redan börjat lira. Och tio i tio var det klart. 80 mil för 50 minuter konsert. Det var det lätt värt.

Nått mer som skulle vara av värde att berätta? Nej det tror jag inte. Jag skulle kunna gnälla hål i huvudet på er om hur trögt vissa saker är men jag orkar faktiskt inte. Ska däremot bli bättre på att rita ord här. Det kan ju faktiskt vara som så att det här med att skriva blogg kanske hade hjälpt lite.

Så.

Hörs snart igen kompisar!

Föregående

Vart tog stormen vägen?

Den som gapar efter mycket…

Nästa