Here we go again

| | ,

Nu blev det sådär tokigt igen. Massa dagar utan uppdatering. Massa dagar utan lust till att uppdatera. Faktiskt massa dagar utan en tanke på att jag har en blogg. På något sätt måste det ändå vara positivt. När jag skriver som mest så är det på grund av att något måste ut. Att inte skriva något alls måste väl då betyda att jag är rätt lugn och harmonisk. Tillfreds med tillvaron skulle man också kunna säga.

Igår blev det en jobba-ideelt-dag. De två första inslagen till KroppsTV snickrades ihop. Det blev en prata av tränaren Martin Frändesjö och en intervju (nåväl…) med lagkapten Joakim Eriksson. Jag blev bryskt påmind om mina tix som jag hade när jag jobba på radiosporten. Tix som jag hade jobbat bort men som alltså lätt kom tillbaks. Men jag är ändå rätt nöjd. Alla är vi barn i början säger de som vet.

Vilken dag som är bäst och vilken som är sämst kan man diskutera precis hur mycket som helst. Eller jag ändrar mig. Vilken som är den bästa dagen i veckan kan diskuteras hur mycket som helst. Att tisdag är den i särklass värsta är inte så mycket att tveka på. Slutsnackat om den saken. När det gäller den bästa dagen så skulle man kunna göra det enkelt för sig och säga lördag för då är man ledig och det är rätt långt kvar till måndag. Eller så tycker man att fredag är bäst för då kan man minsann gå hem och lägga sig i soffan och bara slappa. Det finns många varianter tror jag.

Personligen tycker jag nog att torsdag är den bästa dagen. Man vet att man ska bara jobba en dag till sen är det fredag. Det är en bra känsla. Någon förstå-sig-påare sa för inte så längesen att man skulle göra torsdag till en kul dag. Hitta på något roligt på kvällen. Då jobbade man fyra dagar och sen blev det något roligt. Och sen har man bara fredag kvar. Lite samma tänk som jag har faktiskt. Nu har jag funderat på om man inte skulle ta och göra onsdag till en trivseldag. Tänk att ha något att se fram mot på onsdag kväll. Det kan vara bowling, bio eller egentligen vad som helst som bryter av vardagen. Då jobbar man helt plötsligt bara tre dagar och sen blir det roligt. Sen är det torsdag och den dagen är ju bra i sig. För sen är det fredag.

Vem försöker jag lura egentligen?

Till helgen blir det Bovallstrand. Inte för att jag på något sätt behöver känslan Bovallstrand utan mer att det ska bli väldigt trevligt. Det blir första gången som mor, far och övriga la familia får träffa H som jag mer eller mindre faktiskt bor ihop med. Vi har inte passerat den där magiska gränsen på tre månader än men det står faktiskt H+T på dörren. Och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går. Adressändring? Den som lever får se.

Nu har jag bestämt mig. På riktigt. Jag måste ta tag i min ekonomiska sjukdom. Det är inte så allvarligt att jag sätter mig i massa konstiga situationer men visst hade det varit trevligt att ha några små slantar kvar i slutet på månaden. Jag  har ritat ner en budget och även installerat en applikation på telefonen för att hålla koll på mina utgifter. Jag har inte bestämt mig än för om det ska bli kul eller helt fruktansvärt att se vart stålarna tar vägen.

Sverige. Sämst när det gäller. Ja jag är lite bitter men det får man vara. Handbollslandslaget presterade inte ett skit i matchen mot Argentina och åkte följaktligen på stryk. Duktigt med stryk. Inte bara resultatmässigt utan också i huvudet. Jag skulle inte vilja vara med på den mentala resa som spelarna gjorde efter tre raka segrar och ett självförtroende som hette duga till att bli mer eller mindre utspelade av Argentina. Ett lag (eller land…) som vi aldrig förlorat mot. ALDRIG! Nu väntar Polen ikväll och vi MÅSTE vinna. Vad är oddsen på det?

Fet chans som man hade sagt på utrikiska.

Okej jag ska sluta vara bitter och heja på killarna istället. För nu behöver de stöd. Tyvärr blir det i soffan och inte på plats i Scandinavium som tanken var från bröjan.

Femton spänn för en applikation som håller koll på utgifterna. Ja det verkar ju helt klart vettigt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R84j6FnBYtg]
Kroppskulturs lagkapten Joakim Eriksson
Föregående

Halv dag är bättre än hel dag

Inget nytt här inte

Nästa