Helgen är mer än välkommen!

| | ,

Det handlar bara om en timme men visst är det grymt skönt att vara hemma tjugo över fyra istället för tjugo över fem. Framförallt på en fredag.

Ikväll blir det fotboll i Agnebergshallen för hela slanten. Systrarna spelar DM vilket blir ett utmärkt tillfälle att testa nya kameran i hallmiljö. Jag ska dessutom leka lite med en möjligt ny leksak. En arbetskompis ska sälja sin Nikon D50 och det kliar lite i fingrarna måste jag säga. Får väl sätta mig och räkna lite och se om jag och min ekonomi är lika överens om hur roligt det är.

Ronnie James Dio inlagd på sjukan och ingen verkar vilja säga varför. Grabben är 69 år ung så det är väl bara att hålla alla tummar, tår och knäskålar för att det inte är något allvarligt. Tyvärr innebär det här att alla spelningar är inställda. Jag har tyvärr aldrig sett Dio solo och såg verkligen fram mot 7 december. Men som sagt. Håll tummarna. Förhoppningsvis gör han en Ozzy och står på scen i januari igen.

Helg var det ja. Inte så mycket inplanerat förutom Butlers imorgon. Nu är det två veckor sen sist. Känns som att det var ännu längre sen faktiskt. Ska bli intressant och se om det kan bli bättre sen sist.

Omnämnadet på bohuslaningen.se? Verkligen skitkul måste jag säga. Det gör mig ju inte mindre taggad att göra ett grymt bra jobb i fortsättningen. Grymt mycket bättre än vad det var igår. För det finns mycket att jobba med.

Passar på att tipsa om en riktigt tuff sida skapad av Mr Dee Snider. Klicka på bannern här nedför så kommer du till sidan Take Back The Horns. Ett initiativ taget av Twisted Sisters frontman efter att han tröttnat på att hip-hoppare och annat löst pack börjat använda ”the horns” (hårdrockstecknet alltså) i allt större utsträckning.

Jag har signat up! Gör det du också!

Föregående

14:44 Tidig fika. Och tidig hemgång.

Kan någon lära mig ordet nej?

Nästa