Heja lokala musikarrangemang

| | ,

Usch, fy och en hel hög med negativa ord. Det har varit en sån där seg och äcklig söndag idag. Förvisso är det självförvållat men ändå. Det gör det ju inte roligare bara för att jag vet att jag hade trevligt igår.

Det blev inget roligt väder igår. Inte ens nästan. Jag är helt övertygad om att samtliga som var på Kôrpehôla hade nöjt sig med mulet och lite blåsigt. Regnet ställde med andra ord till det. För egen del så blev det till att parkera under ett träd och lyssna på The Generals. Bra skit är lyssningsbetyget. Det andra bandet som jag ville se lirade som tur var inne på lilla scen vilket betydde tak över huvudet. Plector från Umeå bjöd upp till dans. Jodå. Att beskriva musiken som Pantera-influerad tycker jag inte känns helt rätt. Man hörde vart gitarristen hämtade sina influenser men det var också allt. Tungt mangel fradgaspottande sång. Tomas gav bägge tummarna upp och köpte en skiva.

Nästan 400 betalande i regnet. Det är imponerande.

SVT ger valuta för licenspengarna. Fem timmar hårdrock i samband med Big Four på Ullevi den 3 juli. Bra initiativ.

Kort arbetsvecka väntar Tomas. Jättekort. Åtta till tre måndag till onsdag. Sen blir det fem dagar ledig. Hade jag hade fler tummar än två så hade jag gjort tummen upp med allihop.

Det där med fast objektiv vet jag inte om jag är så imponerad av. Ännu. Eller så är det så enkelt att jag måste köpa ny kamera. För det kan väl inte vara jag som inte klarar av att hantera det?

Någon som är duktig inställningar och kamerateknik får gärna ge en lektion.

Som sagt så var det grymt trist med väderleken när det arrangeras något i byn. Senast det begav sig var det strålande solsken och 1500 personer på plats.

Spana in Umeågrabbarnas ap-tuffa video nedan!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Fuz3GNjpjH0]
Plector – Alcoholic Refuge
Föregående

Kan inte Pohlman ha fel idag

Söndagens sömnpiller

Nästa