Här har ni fingret

| | ,

Lästid: 2 minuter

Ungefär så känner jag just. Fick ett samtal av min hyresvärd idag och egentligen är jag inte förvånad. Beskedet var att de hade räknat på min nya hyra om de skulle renovera lägenheten. Jag hade nog räknat med lite mer än de sex hundra som min granne betalar mer än vad jag gör. Men två tusen fem hundra? Är de inte kloka? Nu är det snart ett år sedan jag mer eller mindre blev lovad att de skulle fixa till min bostad. Och visst. Det blir ju av om jag går med på att betala lite drygt fem tusen i månaden.

Som sagt.

Är de inte riktiga någonstans.

Mest troligt blir det att säga upp lägenheten och börja leta nytt. I sådana här lägen är jag glad att jag har väldigt bra vänner runt mig som låter mig sova i deras vardagsrum.

Någon som har en tvåa centralt över får gärna höra av sig.

Har svårt att förklara hur besviken jag är just nu.

En hamburgare kommer sitta fint nu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yM-qr0cSdfo]
Lamb Of God – Redneck
Föregående

Svår beslutsångest

Snart dags att flytta tror jag

Nästa