Halv dag är bättre än hel dag

| | ,

Onsdag. Det skulle blivit veckans tredje arbetsdag men blev den första. Och hemgång efter lunch blev det minsann också. Det hade varit en bra sak om inte orsaken varit hosta och snuva.

Jag fick precis rapporten om att Kropps tvålat till Hästö med 34-24. På bortaplan dessutom. Det är riktigt bra gjort. Förhoppningsvis ger den här vinsten lite extra energi till grabbarna så de orkar köra över Rimbo på fredag.

Imorgon ska tjejerna ta sig an Lugi. Utan Jenny Alm och Charlotte Brandt. Jo jag tackar. Det blir en bra utmaning.

Min prövning blir att behålla rösten genom hela matchen.

Snart dags att snöra på sig kängorna och bege sig till kompis C. Sista kvällen med gänget står på schemat. Och jag tror minsann jag beställde en kebabrulle. Det var ju dumt om jag nu tänkt försöka bli av med några kilon i år.

Självmål?

Ja så får man nog se det.

Frölunda?

Ja vad sägs om självmålskänsla.

Föregående

Undrar vad som är värst?

Here we go again

Nästa