Gött mos och go kôrv! Det är fredag!

| | ,

Fem minusgrader i onsdags. Fjorton (!) minusgrader igår. Och idag? Fem minusgrader igen. När ska han eller hon som har hand om vädret bestämma sig?

Jag tycker vi struntar i vädret. För idag är de fredag och det var längesedan det var så skönt med fredag. Normalt sätt så tycker jag att den här goa fredagskänslan börjar infinna sig någonstans runt lunch. Den här veckan började det kittla redan igår kväll. Visst att det har varit några tuffa veckor och att jag hade en rätt äcklig övertid igår men så illa har det väl ändå inte varit. Vi får skylla på den berömda kombinationen. Några jobbiga veckor plus att jag ser fram mot lördagen big time är nog det som framkallat dagens fredags feeling så här tidigt.

Började titta på Control igår. En film om Joy Division och kanske framförallt sångaren Ian Curtis. Blev lite trött i ögat så jag såg inte hela men det verkade riktigt lovande. Mina känslor för musik och film gör det ju till en oslagbar mix det där. Som tur är har jag en inspelningsbar box från ComHem så jag kan fortsätta kolla ikväll när jag kommer hem.

Har inte hört något från sammankallande men jag tar förgivet att soffan samlas även ikväll för att försöka piska första klass och dressinen.

Det svåra med beslutsångest är att det går liksom inte att fundera sig fram till ett bra beslut. Det finns inte logik i världen som hjälper mot beslutsångest. Har man två saker att välja på så hittar man både bra och dåliga saker i båda. Och hur ska logik råda bot på något när det står fem lika?

Eller är det bara för att det är känslor inblandat som logik inte fungerar?

Önskar er en übertrevlig fredag kompisar.

Hårdrock and out!

Föregående

Övertidstorsdag eller idiotförklarartorsdag?

Fredagsmys: INSTÄLLT!

Nästa