|

Godmorgon världen

Frölunda-Rögle | FOTO: Tomas Sandström

Om jag var trött igår? Ja eftersom jag inte ens kommer ihåg när jag gick och lade mig i sängen så var jag nog det. Full? Nej absolut inte. Det fick räcka med kalaset i fredags. Rödvin, blåbärsglögg och Captain Morgan så förstår ni att min lördag var halvtung.

Det blev dock en väldigt lyckad utflykt igår. Det började med att vi tappade bort en bakfull lagerchef redan innan tåget gick. Han fick ansluta 20 minuter innan nedsläpp. Vi andra som repat mod efter fredagen avnjöt först väldigt god mat på O’learys och sedan blev det en härlig promenad genom Göteborg. Och platserna vi blivit tilldelade visade sig vara riktigt bra de också. Att sen Frölunda lyckades besegra Rögle med 5-4 får vi anse som en ren bonus för något skönspel var det minsann inte.

Jag fick dessutom lekt lite med nya kameran. Jag måste nog säga att trots min ringa kunskap om fotograferandets ädla konst så är jag rätt nöjd. Jag menar. Det måste ju gå att göra tusen mer inställningar för att få ett väldigt mycket bättre resultat. Men som hobbyplåtare är jag nöjd. Resultat finns att beskåda lite längre ner.

Kvällen skulle avslutas i Göteborg men det blev hemfärd till Uddevalla istället. Ett litet besök på ett 25-års kalas sen blev det hemgång för Tomas. Soffan och film lockade väldigt mycket. Eller så var jag helt enkelt inte på humör.

Just som man har gjort sig av med alla tråkiga tankar och åsikter. Fördomar kanske man skulle kunna säga också. Ja det är väl precis då det ska hända. Någonstans så kändes den där lilla lilla frågan ärlig. Det var kanske därför som jag trodde på det också. Men så var ju inte fallet.

Söndag idag. Igen. Jag gillar söndagar. Inga måsten. Massa av tid att inte göra något. Det är bra. Fika står på schemat idag och det ska bli mästerligt trevligt.

Kasta bensin på elden? Ja så kanske man skulle kunna säga.

30 spänn för en Loka naturell? Ja uppenbarligen i Scandinavium.

Fotosession från sektion E rad 29 plats 17:

Frölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas SandströmFrölunda - Rögle 5-4 | FOTO: Tomas Sandström

Similar Posts