Gissa vem som glömt nostaligtorsdag

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Okej. Jag börjar bli trött på min hyresvärd. I måndags var det en vecka sedan han sa att han skulle ta tre dagar på sig att komma fram med nytt hyresförslag. Så jag ringde. Då skulle han bara prata med sin kollega på eftermiddagen och återkomma. För han kan väl ändå inte ha menat valfri eftermiddag när han sa att han skulle ringa efter att de pratat. Funderar på om jag ska orka ringa idag men kommer mest troligt skita i det. Bättre att lägga krut på andra samtal.

Nervositeten slash stressen över alla utskick som ska göras på jobbet börjar lägga sig. Igår gjorde vi färdigt första delen på drygt 23.000 och det gick fint. Imorgon rullar projektet vidare med drygt 50.000 utskrifter som ska gå med Posten. Sen får jag vila en vecka innan det är dags för drygt 100.000 kataloger att skickas iväg. Men jag ska inte gnälla. Jag gillar ansvar.

Det ”nya” svenska landslaget i fotboll spöade Skottland med 3-0 igår. Zlatan var tillbaks och är numera kapten. Jag tycker det är helt rätt. Nästan mer än rätt faktiskt. En så pass stor spelare som Zlatan ska ha mycket att säga till om. Smart av Erik Hamrén som fattat det. Det ska bli riktigt kul att följa landslaget i em-kvalet. Kan vi fortsätta att utveckla det spelet vi hade igår så kan vi bli farliga. Nej jag tar tillbaks det där. Vi inte bara kan bli farliga. Vi kommer bli farliga.

Man skulle nästan kunna säga att vi urinerade på dem.

Skottarna alltså.

Torsdag idag. Det här med nostalgitorsdag tog tydligen semester ungefär samtidigt som Tomas. Tokigt. Så idag blir det höstpremiär och vad passar bättre än Guns n’ Roses?

Lyssna själv –> GUNS N’ ROSES – APPETITE FOR DESTRUCTION

Jag måste hinna med att flytta ut resten av mina prylar senast nästa vecka så kan jag börja leta nytt på riktigt. Börjar tappa sugen så det är nog lika bra att flytta. Även om det blir renovering.

Idag blir det kontorsjobb. En folder ska snickras färdigt och höstkollektionens bilder ska gås över. Ja det blir nog en bra dag det här också.

Föregående

En regnig helg i Stockholm – Igen!

Sushi is the shit – på riktigt

Nästa