Fyra timmar och räknandes

| | , , ,

Lästid: 1 minut

Vad är det jag brukar säga? Jo just det. Torsdagar är den bästa dagen. Och den här veckan är inget undantag. Jobb fram till lunch och sen är det helg. Midsommarhelg för att vara exakt. Inte för att jag sätter så stort värde på just midsommar men ändå. Det är lite som det där med kristna högtider. Det är skönt att vara ledig.

Arbetsdagen alltså. Arbetsdagen!

Mötet igår då? Jo det gick bra. Vi kom överrens om vad vi skulle prioritera inför hösten. Som alltid så kan möte vara lite segt men det här var nyttigt. Sen var det kul att få se Ulricehamn också.

Jag hade även ett givande snack med Kompis A i bilen mellan Falköping och Ulricehamn. A är duktig på ettor och nollor. Jag är duktig på idéer. För några veckor sedan fick jag en världsmästaridé som jag nog inte kan förverkliga själv. Det innebär ganska avancerad programmering och det är inte riktigt min starka sida.

Men jag har idén.

Idag lyssnar vi på: Amaranthe – Amaranthe

Föregående

Vi ska alla den vägen vandra

Hipp hipp! Tomas firar tusen inlägg!

Nästa