20170624_160024898_iOS

Fyra nyanser av grått

En klok person sa en gång ”Det finns tre sorters osanningar. Lögn, förbannad lögn och statistik.” Jag är beredd att hålla med. Inte för att det på något sätt speglar hur jag mår eller känner mig men ändå. Mitt liv just nu är mer en massa olika nyanser av grått med några enstaka inslag av gult.

För det första är jag sjukt trött på att ha ont hela tiden. Ja jag vet det är ett himla gnäll men prova att ha ont 24/7 och att inte få sova. Man är inte tuffast i världen då. Prova också gärna på att känna dig rätt vilsen och inte veta vad du vill. Det bättrar inte på det. Idag fick jag dessutom svar från ortopeden. Jag kommer inte bli kallad för att se om jag behöver operation av mitt diskbråck. Nej det är klart. Jag har ju bara gått med det i fyra år och är rätt dysfunktionell i min vardag.

Det finns dock små ljusglimtar. När man får uppskattning för att man trots allt gör ett bra jobb. Då är det ganska roligt. De där kramarna och stunderna med mini gör också gott. Så klart. Och det är ju trots allt i princip det enda som betyder något.

Massagen idag satt hur som helst där den skulle.

Och kaffet var rätt bra det med.

Tack för ordet.

Metallica – Until it sleeps

Similar Posts