Fyra nätter i nytt sovrum

| |

Lästid: 2 minuter

Tänk vad tiden går fort. Det känns som igår när vi hittade huset på Fjärilsgatan på Hemnet och bestämde oss för att åka och titta. Det har runnit mycket vatten under bron sedan dess men vi har alltså redan hunnit tillbringa fyra nätter under vårt nya tak. Vi har dessutom hunnit med att måla taket i tre rum, väggen i ett rum och tapetsera en vägg i vårt sovrum. Nästa projekt på tur är minis rum. Gissa om det ska bli rosa?

Det har också hunnit bli 2015 och jag misshandlar den här bloggen mer och mer. Om jag inte haft ro till att skriva tidigare så är min högst kvalificerade gissning att det inte kommer bli mer stunder över den närmsta tiden. Det är en behaglig känsla att skriva så jag hoppas verkligen jag har fel.

Just nu kretsar allt kring det nya boendet och arbetet med att komma i ordning där. I och med att vi flyttar från en tvårummare på 58 kvadratmeter till ett radhus på 136 kvadratmeter är det lite att fylla upp. Det är också en del tapeter som ska bytas ut och en del väggar som ska målas om. När det blir vår/sommar är det en panel som ska bytas på ett förråd och väggar ska målas om på själva huset.

Var det någon som sa fritid?

Trodde jag verkligen att jag skulle få mer tid över när vi köpte hus?

Nej naturligtvis inte.

Just nu längtar jag mest tills det rummet som kallas mitt blir klart. Musik, film och en del sköna möbler att sitta i. Och ett skrivbord att jobba vid.

Det kommer bli bra!

Bara för att skoja till det, och ge mig ännu fler måsten, har jag laddat ner appen Storytel. Jag vill verkligen bli bättre på det här med böcker.

Åtminstone att lyssna på dem.

Dygnet har bara 24 timmar väl?

Det gäller att passa på. Att ta vara på tiden. Snabbare än vad du tror är den slut.

Föregående

Örebro levererar! Igen!

Fixa det med musik

Nästa