Första tisdagen 2010 känns helt okej

| |

Tisdag. F***ing tisdag. Fast jag är ju ledig. Det är alltid en bra grej. Och ledig innebär oftast fika. Det är också en bra grej.

Har precis avslut två fika-sessioner. En mer fika/möte och en mer bara fika. Mötet handlade om min framtid inom Kroppskultur. Nu verkar det ändå som att det ska bli av. Riktigt kul säger jag om än något snabbt påkommet. Elddopet blir i så fall på söndag. Innan dess ska det ha handlats utrustning. Mixer, mikrofon och mikrofonstativ. Jag ska faktiskt även börja kolla på lite inspelningsutrustning för att vara lite extra förberedd inför framtiden.

Nu tänker jag sätta mig och klippa mer musik som funkar i en handbollshall. Man kanske till och med skulle snickra ihop ett intro eller två till. Det jag gjorde sist är jag personligen rätt så nöjd med men det är ju inte fel att ha lite alternativ.

Om fyra timmar är det nedsläpp i årets andra match. Frölunda vs. HV71. Jönköpingslaget har sedan en viss Jörgen Jönsson lade skridskorna på hyllan blivit mitt nya tycka-illa-om-lag. Det finns alltså två väldigt goda anledningar för grabbarna att vinna ikväll. Nummer ett att vi då tar andra raka segern för året och är obesegrade i det nya decenniet. Nummer två att det är grymt skönt att slå just HV71.

Middag idag? Ja eftersom jag är själv i den här lägenheten så blir det ju alltid massa mat över. Så pasta med köttfärssås står på menyn idag. Igen. Mest troligt även imorgon.

Flickan som lekte med elden. Ja den  var. Hmm. Godkänd. Men inte mer. Skriver ett lite mer utförligt referat senare.

Tomas gillar det här med evenemang. Därför känns det lite extra kul att äntligen få jobba med en inomhussport. Det kan bli en kul vår. Och framförallt kan det bli ett bra avstamp inför hösten.

Nu?

Hårdrock!

Föregående

En lugn och stilla måndag

Flickan som lekte med elden [6 av 10]

Nästa