|

Första dagen på semestern.. Får vänta..

Första dagen på semestern och så vaknar man 06:00. Prick! Vad är meningen med det egentligen. Mest troligt beror det nog på att kroppen är inställd på 05:01 så rent krasst fick jag ju en timme sovmorgon.

Jag hade uppskattat två. Minst.

Igår drog så fotbolls-em igång. Polen spelade 1-1 mot Grekland och Ryssland kontrade sönder Tjeckien och vann  med 4-1. Inga konstigheter där inte. Eller? Ett kryss mellan värdnationen och tråkiga Grekland var väntat. Det var dock en tämligen trevlig match i 70 minuter. Sen blev båda lagen rädda att förlora. Att Ryssland slog Tjeckien är inte heller några konstigheter. Men på sättet de gjorde det. Och 4-1. Jag är imponerad.

Nej Ryssland kommer inte vinna EM. Ta en titt på Grupp B och förklara för mig hur de ska ta sig förbi kvartsfinalen.

Bara för att göra läget lite extra tråkigt så regnade det när jag vaknade klockan sex. Nu har det gått några timmar och kaffet har kallnat. Men solen har i alla fall tittat fram och det där blöta har försvunnit. Alltid något.

Och varmt kaffe är inte speciellt svårt att fixa.

En kollega påpekade att rent tekniskt har jag inte semester förrän på måndag. Ja det stämmer ju. Och om vi ska vara riktigt ärliga så har jag inte semester förrän på tisdag. Måndagen går åt till att minska ner flexbanken en aning.

För er som är intresserade så finns det nu ett nytt val att göra högst upp i bloggen. Det finns en trevlig app till iPhone som heter Instagram och nu kan ni alltså titta på bilderna här på bloggen. Rätt trevligt om ni frågar mig.

Nu är nästa helg inte alls långt borta. Tänk att man är så nära en livsavgörande händelse men man har inte ha en aning om när den kommer inträffa. Jag tycker att det är spännande.

T minus åtta dagar.

Similar Posts