For those about to rock…

| |

I onsdags var det uppstigning klockan 05:27. Idag blev 07:01. Så var det med att vila upp sig. Men återigen så får jag väl skylla mig själv. Ska sluta gnälla. Nu!

Den 12 juni klockan 20:15 är det Tomas som stänger av mobilen. För då ska han ha semester.

Grattis Niklas Lidström & c:o i Detroit som vann Stanley Cup i natt. Lidas historisk som förste europeiske lagkapten som vinner bucklan. Jag förstår att det är stort men frågan är om jag verkligen förstår hur stort det är.

Mörka moln har uppdagats på hårdrockshimlen. Vet inte hur jag ska tycka eller tänka om det här. Hur som helst så känns det inte bra. De närmsta veckorna får väl utvisa hur det blir. Men. Hur det än blir så kommer jag aldrig ge mig. Hårdrock är starkare än allt. Och jag är hårdrockare.

Dags att göra rätt för sig nu då. Och lyfta ledighetsfrågan.

H.M.I.T.N.

Twisted Sister – You Can’t Stop Rock n Roll
Föregående

Konsten att säga nej. Del 2.

Ångest!

Nästa