För mycket tid över helt enkelt

Here we go again. Jag läste i ett av mina första blogginlägg någonsin att frekvensen på mina inlägg kommer styras av hur mycket tid jag har över. No shit Sherlock. Undrar om jag kände mig lite extra smart när jag skrev det. Naturligtvis kommer det fler inlägg när man har tid för det. Idiot Tomas!

Hur som helst. Jag var bara tvungen att dela med mig av ett youtube-klipp. Saxons introlåt från årets Sweden Rock Festival. Det är inte så värst längesedan jag hade med videon men ni får ha överseende med det. Saxon är trots allt världens bästa band. Alla kategorier. Ta en titt på klippet så kan ni konstatera det själva.

Jag har spenderat nästan hela kvällen med min kamera, photoshop och ett glas rödvin. Imorgon ska jag nog bjuda på en del bilder från vårt bohag. Jag vågade mig till och med in i de bakre domänerna för att fota den läskiga trappen upp till tvättstugan. Läskiga förrådet vågade jag inte öppna men jag tog en bild på dörren i alla fall. Jag lägger upp bevisen imorgon.

Nu får det vara slutsurfat och slutlekt för ikväll. H:et kommer hem om en timme och då tror jag minsann det ska bli en film. Och mest troligt lite mys också.

Länk: Rätt sak på rätt plats

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=we7GTaFCitY]
Saxon – Hammer Of The Gods (live @ Sweden Rock 2011)