Ett snabbt besök i Bovallstrand

Igår fyllde paps år. Eftersom mitt handbollsmöte blev inställt och H:ets gympapass riskerade att regna bort bestämde vi oss för att låna kompis C:s bil och sticka ut till kusten. Sagt och gjort. En snabb tur på bolaget för att köpa present och sen iväg. Det visade sig vara ett bra val. Inte för att jag någonsin kommer tveka på att en tur till kustens pärla skulle vara bra. Nu råkade vi komma i precis samma stund som pajerna dukades fram på bordet. Lite kaffe och några timmar senare var vi på väg tillbaks hem till verkligheten igen.

Pappa fick en Mackmyra och det fick minsann jag också. När jag stod och sonderade utbudet av maltig dryck och letade efter en icke rökig sort fick jag tipset från en säljare att de bara hade ett exemplar kvar av Mackmyras sommarspecial. Jag var naturligtvis tvungen att köpa en flaska till mig själv också.

Den sista bilden fotade finaste H när vi tog svängen om vattnet innan vi åkte hemåt. Samtliga bilder är förövrigt tagna med iPhone.

Jag är varje säljares våta dröm.

Similar Posts