|

Ett nyp i armen hade nog inte skadat

Jag funderar på om det ska bli en sån höst igen. Eller om det kanske redan är det. Bajens återtåg till Allsvenskan körde rakt in i väggen lika snabbt som gnagaren Borgqvist borde fått sparken. Tillsammans med de som anställde honom. Frölunda lirar riktigt bra defensivt men kan inte göra mål. 0-1 mot AIK och 1-2 mot Södertälje. Och detta på hemmaplan. Det räcker liksom inte. Sen har vi Liverpool. Jag får magknip när jag tänker på det.

Dagen på jobbet har varit stressig. Kanske en av de mest stressiga den här säsongen. Tänk om vi kunde få ordning på affärssystemet någon gång så vi slapp stormen med samtal om vart deras paket är. Tre veckors leveranstid är inte okej. Nu har vi dessutom typ sex postburar fulla med returer att ta hand om. Samtidigt som jag gnäller över att det är jobbigt att sitta och försvara ett halvbra affärssystem så tycker jag synd om de som lever med stressen på lagret.

Tyvärr går det hela ut över min lägenhet. Nu kanske det bara är en dålig ursäkt men jag har ruskigt svårt att motivera mig när jag är ensam, trött i huvudet och.. Ja ensam. Tror jag saknar någon som kan piska på mig lite.

Stort av Alexander Skarsgård att ställa sig upp och leda klacken mot Syrianska. Det är hängivenhet att åka ”hem” från Hollywood för att först vara med på stödauktionen Bajen-Aid och sedan skrika sig hes tillsammans med resten.

Och på tal om fans. The Kop sjöng tydligen om Kenny Dalglish igår. Jag förstår dem.

Stort Alexander! Stort!

Ryder Cup? Vem bryr sig?

Similar Posts