Ett kvarts år..

| |

Tre månader är ganska lång tid. Men nu fick jag helt plötsligt lite ny motivation till att skriva lite. Inte för att det saknats kanske men. Jag har säkert suttit framför bloggen 32 gånger. Men alltid med samma resultat. Äsch!

För er som inte träffar Tomas så ofta så har det varit lite turbulens de senaste månaderna. Vet inte riktigt var jag ska börja nysta så vi kör bara. Vi kan väl prata om roliga saker till att börja med.

Roligt 1. Nytt jobb. Igen. Jag är inne på mitt fjärde jobb sen i september. Tokigt? Ja lite kanske men det finns ju anledningar till att det blivit så här. Nu befinner jag mig hur som helst på deVal som ansvarig för e-handeln. Riktigt spännande. Just nu är det rätt så lugnt men nästa vecka släpps profil-katalogen. Mina arbetskamrater har utlovat storm i ett par månader. Nytt karriärsval men det känns riktigt bra.

Roligt 2. Sabaton! Det blev en riktigt lyckad tillställning i slutet på december. Kanske inte lika mycket folk som Tomas hade hoppats på. Men alla som var där hade sjukt kul. Och efterfesten på Harrys blev hur bra som helst. Nu planerar vi för nästa event. Troligtvis kör vi något mellan påsk och valborg.

Roligt 3. Musik och spelningar. En konsert är avverkad i år. All That Remains bevittnades på Brewhouse i Göteborg. Tråkig lokal men jävlar vilket ös det var. Och dessutom funkade "sången" live. Mer då? Nästa vecka så lirar ju faktiskt Backyard Babies här i stan. På Mårtens. Ska behandla det ämnet lite längre ner. Och i början på mars är det Metallica i Globen och 21 juni blir det AC/DC på Ullevi. Mer? Jo något mer ska vi nog kunna klämma in.

Roligt 4. Festivalsommaren närmar sig. För bara två tre dagar sedan så var Tomas inställd på att det bara skulle bli en festival. Inte vilken som helst i och för sig utan Graspop i Belgien. Anledning är just den att jag bytt jobb så många gånger och därför bara har fem betalda semesterdagar att plocka ut. Vi stänger helt i två veckor och en vecka utöver det går till Graspop. Ja ni kan räkna själva. Men häromdagen kom jag på att vi kommer jobba grymt mycket övertid under våren. Spara i komp då kanske? Ja det verkar vettigt. Så ett litet hopp har tänts för att Tomas ska få se Twisted Sister i smink för sista gången. Vi pratar Sweden Rock. Festivalsommaren avslutas den 18 juli med Sonisphere. Metallica headlinar men Tomas ser mest fram mot Lamb Of God.

Roligt 5. Hmm. Vi stoppar nog där. Har lite tråkiga saker också.

Tråkigt 1. Min vän (bror?) Magnus kommer inte åka med till Belgien. Det suger. Förhoppningsvis så blir det Sweden Rock för Tomas så vi får festivala lite tillsammans.

Tråkigt 2. Om jag absolut måste hitta något som är mindre bra med det nya jobbet så är det att man sitter stilla. Tomas har begåvats med talangen att bli lite rund om magen om han inte tänker sig för så det är väl dags att börja röra lite på sig.

Tråkigt 3. Falska och oärliga personer. Nej jag kan inte släppa det helt än. Jag tycker verkligen illa om människor som lurar eller blåser andra människor. Och varför skulle jag släppa det? Det är min känsla vi pratar om och jag får minsann tycka och tänka vad jag vill.

Punkt!

Backyard Babies på Mortens? Ja så blev det och det är jävligt bra. Jag bokade ju boysen till GG men när hårdrocken sparkades ut så hängde spelningen lite i luften. Nu kunde inte Rockstad ta hand om den bokningen på grund av att det är väldigt mycket pengar vi pratar om. Så tummen upp till att det blir av på Mortens. Tomas kommer stå längst fram.

Och hur blev det med det här att bara ha ett jobb? Nja. Sådär eller. På fredagar hittar ni Tomas på Butlers. Back to basic. Känns som att det där med pub-jockey är lite min grej.

Back to basic? Back on track? Ja nu har vi plitat ner ett inlägg i alla fall. Ska försöka vara lite mer frekvent i fortsättningen.

Dagens tips blir att boka in ett besök i närmsta skivaffär den 25 februari. Både Lamb Of God och Wolf släpper nytt.

Tomas tycker att hela "blatte-debatten" tappat lite fokus.

Ett inlägg utan sport? Ja vi låter det vara så.

Hmm. Känns som att jag missat ett skivsläpp.

Kelly Family – Fell In Love With An Alien
Föregående

Finns det något mitt i mellan?

Skapa en rutin

Nästa