2b10fbf7-5236-412c-b61e-1c6d055ed571.jpg

Ett inlägg i mängden

Wow! Vilken dag. Lite som vanligt började den kl 05:15. Jag har inte svinont i benet men tillräckligt för att det ska vara så pass störande att jag hellre väljer att gå upp än att ligga kvar och vända och vrida på mig.

Just idag gjorde det inte så mycket då jag mer eller mindre blev klar med ett projekt på grund av att jag klev upp innan tuppen. Sen gick möte med IFK Uddevalla futsal av bara farten. Det är också ett kapitel för sig vilket jag gärna avhandlar vid ett senare tillfälle. Mötet gick hur som helst väldigt bra så den enstaka match som återstår för laget i SFL ska nog bli något extra.

Direkt efter den lilla sammankomsten åkte jag till Kungshamn för att leka speaker åt Sotenäs futsal i deras sista match för året. Kontraktet till nästa års division ett säkrades helt i fredags när Vara förlorade så dagens match handlade om man skulle sluta femma eller sexa. Alltså bakom eller framför Nol som stod för dagens motstånd. Med tanke på att det blev smisk med typ 2-15 när vi möttes senast var det lite extra tändvätska att vinna den här matchen. Och då också sluta på den övre halvan av tabellen. Bara en sån sak,

Egentligen flöt hela dagen på riktigt bra tills jag kom till Kungshamn. Eftersom mitt mellannamn är ”komma i tid” så var jag på plats tre timmar innan avspark. I min värld gör det ingenting. Då kan jag äta något och kanske greja med något annat projekt en stund. Första stoppet på Kebabhouse visade sig vara lönlöst. Stängt! Trots att skylten sa att de skulle öppnat fem minuter innan jag kom dit.

Nästa stopp blev ICA. Att säga att det inte fanns något att äta vore ju en ren och skär lögn men något som passade att köpa med och knapra i en idrottshall hittade jag inte. Jag fick utnyttja min livlina (svåger Patrik) och ringa en vän. En som dessutom har bra koll på mat. Han rekommenderade Q-star’s kebab. En mack alltså. Så fick det blir. Jag åkte dit, köpte en kebabtallrik och drog till idrottshallen.

Som naturligtvis var igenbommad.

Fick alltså ta ett snabbt beslut på huruvida maten skulle ätas. Med händerna? Jag var sådär sugen på det alternativet. Det blev att åka tillbaka till Q-star, köpa en dricka och äta upp maten där. Gubben bakom disken undrade nog säkert vad jag var för dåre som först drog och sen kom tillbaka fyra minuter senare för att äta maten där.

Sen blev det lite vänta innan man kom in i hallen för de öppnar tydligen inte innan evenemang på söndagar.

Och vinst blev det också. 13-8 till slut vilket kan ses som komfortabla siffror men vi låg under med 3-4 i paus.

Videon nedan har inget med inlägget att göra. Ville bara få det sagt.

Hardcore Superstar – Above the law

Similar Posts