|

Ensam hemma 2.0

Idag kommer jag vara ensam hemma. Jag har förberett med ny musik och ny film. Rättare sagt gammal film men ny för Tomas eftersom jag inte sett den. Wes Cravens regidebut från 1972 ska tydligen vara riktigt rå och brutal. The last house on the left ska bli en trevlig bekantskap. Tydligen ska den vara inspirerad av en Ingemar Bergman film.

Jag fick även köpt en ny skiva på lunchen. Den här gången gick jag uteslutande på omslaget. God Forbid lät som ett tufft band och cd-konvolutet var tämligen snyggt. Att skivan sen heter Earths Blood gjorde inte saken sämre. Jag är faktiskt lite pirrigt nyfiken på hur det här låter. Spotify? Nej jag har gett mig den på att hålla mig tills jag kommer hem. Jag har dock fuskat lite genom att läsa biografin på Spotify. Det låter lovande det här är min spontana reaktion. Sen får vi väl se hur det låter på riktigt.

Taco-tisdag? Ja varför inte lyxa till det lite.

Undrar om man skulle ta och köpa remaken också?

Mitt ha-begär av filmer och musik kommer bli min undergång.

Similar Posts