En vecka tills nästa skitdag

| | ,

Tisdagar brukar oftast vara riktigt dåliga dagar. Jag ska inte säga att den här har varit något undantag men det kunde ju varit sämre. Ganska mycket sämre faktiskt.

Det jobbrelaterade har varit sådär. Jag vill absolut inte vara en grinolle men när folk inte kan lyssna på de som vet mer utan bara är motsträviga och egoister då tycker i alla fall inte jag att det är roligt. Det är i sådana lägen som jag kan bli en aning obstinat och lägga armarna i kors. Det är i sådana här lägen jag är glad över att jag inte är chef. Eller så kanske det är det jag skulle varit.

Mötet med Mr J gick väl bra tror jag. Han verkar vara en trevlig prick som jag inte skulle ha något alls emot att ha som hyresvärd. Nu hade han ett par tre stycken till som han hade lovat ringa när lägenheten blev ledig. Och han skulle ta tag i det hela först nästa vecka. Det är väl bara att hoppas helt enkelt.

Imorgon fortsätter uppladdningen inför årets handbollssäsong. Kvart över sex är det avkast för er som är intresserade.

Eller skulle jag kanske ta tag i flyttstädningen?

Det kommer inte bli något helgjobb. Det tycker jag är skönt.

Är det bara jag som tror att allt blir så mycket bättre om man börjar i rätt ände?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SvMdNJ_dTGQ]
Queensrÿche – Operation:Mindcrime (live 1991)
Föregående

Kanske, kanske, kanske…

Kan det bli för mycket fotboll?

Nästa