En udda vecka håller på att ta slut

| |

Tänk vad tiden går fort. Och det gör den även om man inte har speciellt roligt. Veckan som gått kommer inte gå till historien som en av de bästa. Mest på grund av den schizofrena karaktär den haft.

Vaknade som sagt rätt så tidigt idag. Ganske precis kvart över fem. Hade det bara varit för att att jag var törstig och nöjt mig med att dricka lite vatten så hade det väl gått bra. Men naturligtvis var jag tvungen att ta en titt på telefonen och så var den sömnen förstörd.

Men jag fick ju se en rätt så grym vändning av finnarna i tredje perioden. Grattis till det bronset.

Och så var det lördagen då. Igår blev jag kastad rakt in i hetluften. Kroppskulturs damer var utan speaker och då föll lotten på Tomas. Det är väl bäst att inte ljuga utan erkänna att jag var grymt nervös minuterna innan det var dags. Jag tror dock att jag löste uppgiften på ett bra sätt. Det känns så i alla fall. Jag måste nog klappa mig själv lite på axeln och ge mig med beröm godkänt. Jo så är det faktiskt. Och grymt roligt var det också.

Kvällen blev sådär. Storebror hade födelsedagskalas men jag var inte på minsta humör faktiskt. Var med en stund men gick hem runt elva. Hade ingen lust med krogen och risken att stöta på fel folk. Är inne i en ganska tråkig svacka just nu. Jag trodde att jag hade kontroll men så var inte fallet och i fredags togs ju det där beslutet. Vet fortfarande inte om det var rätt eller fel. Men jag vet att det mesta känns grymt tråkigt just nu.

Upp som en sol. Ned som en pannkaka. Typ.

Schizo vecka var det ja.

Hur det gick i matchen? Jo men det är klart det blev vinst. 31-29 och mest troligt säkrad slutspelsplats.

Och Jenny Alm gjorde tydligen 14 mål igår. Inte 13.

Kul att få frågan om man även ville göra slutspelet.

Funderar på om det verkligen är jag som lurat mig själv eller om jag blivit lite lurad?

Det är väl bara att köra då!?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=njGppxBBb7E]
Lamb Of God – Now You’ve Got Something To Die For

Föregående

Suck…

You’ll never walk alone

Nästa