| | |

En tyst minut.. Sen kör vi..

Sådär Tomas. Nu kan du andas ut. Sista arbetsdagen för den här veckan vilket ju är en bra grej i sig. Idag ska det dessutom bli distade gitarrer och baskaggetryck i bröstet. Första konserten på fyra månader. Det känns otroligt bra.

Idag är det 22 år sedan Hillsborough-katastrofen. Vid den tidpunkten var jag inte så insatt i varken Liverpool eller fotbollen. Jag hade väl viktigare saker för mig helt enkelt. Jag kommer ihåg att det pratades om det men som elva-åring hade man väl svårt att ta in omfattningar av det hela. Nu har jag haft 22 år på mig att ta in och förstå. Det som hände var inget annat än en stor katastrof. För er som vill förkovra er lite så har Liverpools svenska supporterklubb samlat en hög med klipp.

Justice for the 96

Bokade In Flames kommande plattat igår. Det tycker jag minsann ni andra ska göra också. Här är en bra länk:

Bengans: In Flames – Sounds Of A Playground Fading

Reflektion 1: Hardcore Superstar har bara en gitarrist så att säga distade gitarrer var ju fel. Singular Tomas, singular.

Reflektion 2: Nu diggar jag Hardcore Superstar men det skulle faktiskt kunnat vara vilket band eller artist som helst. Nästan.

Dagens första kopp med kaffe är avklarad. Nu kan inget gå fel.

Similar Posts