|

En torsdag på nöjesfältet med hårdrock blir bra

Makaroner och stekt falukorv till lunch. Det kunde absolut varit värre. Dessutom toppat med lite ketchup och sen två knäckebröd med ost som tilltugg. Vi sätter punkt där. Jag är nöjd.

Tittade på The Road med Viggo Mortensen igår. Ja tro det eller ej men jag såg faktiskt hela filmen utan att somna. Nog för att jag blev avbruten två gånger av telefonen men ändå. Det är lite roligt att båda gångerna så trodde respektive person att de väckte mig. Antingen så lät jag trött eller så brukar jag helt enkelt somna så fort jag lägger mig framför tv:n. Bara att välja.

Vi har snackat om det där med beslutsångest förut. Ja jag lider lite lätt av det. Inte så att jag stör mig alltför mycket men ibland blir det lite jobbigt. Som idag då. När jag helt plötsligt får se att Rock Weekend tar 595:- för sin tre-dagars-biljett. Det är ett hyggligt pris får man väl säga. Dessutom säljer de VIP-biljetter för nästa samma peng som Get Away tar för sin ordinarie. 1.795 pengar för att få egen parkering och möjlighet till ”lyx-toaletter” låter väl inte så dumt. Beslutsångest var ordet ja.

Deep Purple har rullat i dag. Hela dagen. Det är ju nostalgitorsdag. Perfect Strangers är verkligen en helt lysande platta.

Och appropå musik. Jag är inne i ett riktigt stim med att upptäcka, för mig, ny musik just nu. Förra veckan köpte jag de finska folkrockarna Turisas. Jag är inte helt klar med inlyssningen än men häromdagen hörde jag lite trash-influenser a’la Annihilator vilket borde vara ett bra betyg. I början på den här veckan inhandlades God Forbids senaste alster Earthsblood. Också det en positiv överraskning. Senaste inköpet igår blev Avenged Sevenfold. Inte supernytt men ändå så pass att jag inte hört mer än ett par låtar. Igår sprang jag även på The Black Dahlia Murder. Jag har hört talas om det här bandet men aldrig tidigare hört dem. Och vilken miss. Vi pratar om riktigt arga gossar här. Och det är svinbra.

Spontana grejer är väl ändå de bästa. Jag hade helt missat att Mustasch ska lira på Liseberg i kväll. Tyvärr verkar det som att alla antingen jobbar, är trötta eller extremt upptagna med andra grejer så jag får väl åka själv. Igen. Nu finns det ju folk i Göteborg som ska ansluta så det blir nog bra det här.

Finska folkrockare? Ja varför inte.

Okej nu släpper vi ut håret och drar  till Göteborg!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rPH7Ep8pNtA]
Mustasch – Parasite!

 

Similar Posts