En ny tideräkning

| | ,

Lästid: 2 minuter

Så var vi där mitt i veckan igen. Jag gillar onsdagar. Det betyder nästan torsdag och det är en bra grej för då är det nästan fredag. Ungefär så. Kanske naivt tänkande men jag gillar att vara positiv. Med min tideräkning är det med andra ord snart helg.

Det måste ju vara en bra grej!?

Förutom nästan-helg-tänket har det varit en rätt bra onsdag. Vissa framsteg har gjorts för att få en drägligare vardag. Äntligen (om man får säga så) kommer jag ha chans att komma ikapp och kanske till och med gå förbi inom en överskådlig framtid. Det känns bra för den senaste tiden har livet känts mer eller mindre hopplöst.

Det är faktiskt ett framsteg och ett vanligt steg. Det sistnämnda tar vi vid senare tillfälle.

Mer bra grejer kan vara på väg att hända. Ni som känner mig vet att jag har en fallenhet för att dra igång diverse projekt. Nu har jag inte mindre än två rätt omfattande planer under bearbetning. Den ena är väldigt mycket viktigare än den andra så vi börjar där. I rätt ände så att säga.

Snart ska jag förhoppningsvis få lite bättre koll på mitt nygamla intresse musik. En del sköna vinylskivor har hamnat i min ägo och när jag väl har katalogiserat ska det lyssnas i genom. Tanken är att jag även ska få lite fart på skrivandet genom att mini-recensera skivorna.

Se där.

Ett projekt till.

Bra där Tomas.

För andra veckan i rad missar jag innebandy-passet på onsdagskvällen. Eller ska jag säga att jag högaktningsfullt skiter i det för att jag är så grymt trött? Jo så är det. När man har en liten sjuk tjej som hostar sig genom natten och ska kliva upp 05:13 tar det på krafterna.

Man är ju inte 34 längre.

Dagens låt hittar ni nedan.

[youtube=http://youtu.be/apNedPsvMv4]
Wishbone Ash – The Warrior

Föregående

Det haglar ordspråk

Det här med att låta smart

Nästa