En helt vanlig fredag

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Så var vi där igen. Thank god it’s Friday. Thank who? Ja, jag vet att det bara är ett uttryck men jag stör mig på att vi ska använda gud som någon sorts god övermänniska som vi ska tacka för allt. Tack gode gud och såvidare. Jag är också lätt trött på alla kristna högtider som ska vara röda dagar i kalendern. Helt ärligt så känner jag mig som en liten hycklare när jag lägger upp bena på sofflocket och är ledig för att en seriefigur vid namn Jesus dog för två tusen år sedan.

Eller för att citera en vettig människa. ”Det är över två tusen år sedan han dog nu. Kanske dags att glömma och gå vidare…”

Hur som helst. Det är grymt skönt att det är fredag.

Nyheterna rapporterar att i senaste mätningen från Scoop är Sverigedemokraterna fjärde största parti. Är det någon som är förvånad? Jag kanske ser det på ett väldigt enkelt sätt men jag tror att så länge som de ”rumsrena” partierna försöker kväva SD eller bara försöker vifta bort dem som rasister så kommer de att växa. De styrande partierna måste förstå att det finns problem i det här landet och de går inte att sopa under mattan och glömma bort. Man måste stoppa nävarna i skiten någon gång. Så länge som alla andra partier är rädda att få en stämpel på sig så kommer partier som SD att finnas. Och växa.

Tyvärr.

Jag menade inte skit bokstavligen men det förstod ni säkert.

Än så länge har jag enbart positivt att säga om Sounds Of A Playground Fading, Det är lite annorlunda men jag tycker nog inte att det gör något. Lite som det där med Metallicas Load och Reload. Nu är skillnaden inte lika stor men åt det håller. Vissa spår har även en touch av Avenged Sevenfold. Men det gör faktiskt inte heller nått. A7X är ju ett riktigt bra band.

Idag sparkar Metaltown igång. Jag har bara mig själv att skylla men visst har man lite ångest för att man inte kommer besöka en ända festival i år.

Vågar man hoppas på brev idag?

Idag lyssnar vi på : In Flames – Sounds Of A Playground Fading

Föregående

Nä nu runkar bävern blinnlort

Den som väntar på något gott

Nästa